Uvjeti prodaje i sigurnost plaćanja kreditnim karticama


OPĆI UVJETI POSLOVANJA

 

NAZIV I ADRESA TVRTKE

FUNDUS-ŠPORT D.O.O.

MALEŠNICA 31, ZAGREB

OIB: 21529056501

www.fundus-sport.hr

fundus.sport14@gmail.com

 

 UVJETI KUPOVINE

Ovim se uvjetima utvrđuje postupak naručivanja, plaćanja, isporuke te reklamacija proizvoda koji su ponuđeni na ovim stranicama. GKK-SIBENKA.FUNDUS-SPORT.HR internetsku stranicu možete koristiti za Vašu privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korištenje, a prema sljedećim uvjetima i pravilima.

Prodavatelj je FUNDUS-ŠPORT d.o.o., a kupac je posjetitelj ovih stranica koji popuni elektronsku narudžbu, pošalje je prodavatelju te izvrši plaćanje putem kreditnih kartica ili pouzećem.

 

NARUDŽBA

Kupac naručuje proizvod ili proizvode putem elektronskog obrasca narudžbe. Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje narudžbu. Sve cijene izražene su u EURIMA (€) s dvostrukim prikazom u hrvatskoj kuni (kn) s PDV-om.

Roba se naručuje elektronskim putem, pritiskom na određeni proizvod te spremanjem istog u košaricu. Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac odabere te potvrdi način plaćanja.

Cijena narudžbe i eventualne dodatne pogodnosti uz narudžbu (poklon, besplatna poštarina, način dostave…) odgovara cijenama koje su važeće na dan realiziranja narudžbe. Prilikom naplate vašom karticom iznos u eurima se pretvara u vašu lokalnu valutu prema aktualnoj tečajnoj listi udruženja kartičara, čime zbog pretvaranja cijene postoji mogućnost eventualne razlike iznosa u odnosu na originalnu cijenu istaknutu na našoj web stranici.

 

NAČINI PLAĆANJA

Kupcu su dostupni sljedeći načini plaćanja:

a) debitnim ili kreditnim karticama: (Mastercard, Maestro, Visa, Diners, DIscover)

b) plaćanje gotovinom prilikom dostave od strane djelatnika Hrvatske pošte (osim ukoliko je jedan ili više artikala u narudžbi personalizirano)

c) plaćanje na račun (HR0624020061100711785, FUNDUS-ŠPORT D.O.O., a u opis plaćanja upišite broj Vaše narudžbe).

 

SIGURNOST PLAĆANJA KREDITNIM KARTICAMA

Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana uporabom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa. Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računala i WebPay servisa, te obratno.

WebPay servis i financijske ustanove razmjenjuju podatke uporabom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa.

Monri Payment Gateway je certificiran prema PCI DSS Level 1 sigurnosnom standardu propisanom Visa i Mastercard pravilima.

Trgovac ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.

 

UVJETI DOSTAVE

Naručeni proizvodi pakiraju se tako da tijekom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni. Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti stanje pošiljke te u slučaju oštećenja odmah reklamirati proizvod dostavljaču (zaposleniku tvrtke koja vrši dostavu). Prodavatelj se odriče svake odgovornosti u vezi oštećenja koja mogu nastati prilikom dostave.

Ako kupac ne primi robu ili obavijest o isporuci, nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, kupac ima pravo o tome obavijestiti prodavatelj kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka.

Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio od prodavatelja ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku.

Prodavatelj se obvezuje poslati pošiljku kupcu onoga trenutka kada zaprimi potvrdu kojom se odobrava online transakcija. Nakon zaprimanja te potvrde prodavatelj se obvezuje poslati pošiljku u roku do 5 (pet) radnih dana.

Nakon što dostavljač (tvrtka koja vrši dostavu) zaprimi pošiljku od strane prodavatelja, prodavatelj više nije odgovoran za daljnji tok isporuke i eventualna kašnjenja te probleme koji mogu nastati u vezi daljnje manipulacije i isporuke robe.

Cijena dostave unutar Hrvatske iznosi 6 € (45,18 kn).  Naknada za plaćanje pouzećem iznosi 3 € (22,59 kn). Cijena dostave izvan Hrvatske iznosi 8 € (60,24 kn). Ukoliko se radi o iznimnim slučajevima te je cijena dostave veća od naznačene, kupac će o tome biti obaviješten na kontakt mail koji bude naznačen u narudžbi.

Ukoliko se pošiljka dostavlja u PAKETOMAT Hrvatske pošte u bilješku uz narudžbu je potrebno upisati željenu lokaciju paketomata.

Kupac može sadržaj narudžbe preuzeti i u nekoj od poslovnica koju je odabrao prilikom narudžbe (1. Fan Shop, Stjepana Radica 44, Šibenik ili Fundus-šport, Malešnica 31, Zagreb).

 

REKLAMACIJE

Prodavatelj se obvezuje isporučiti proizvod koji je tehnički ispravan te odgovara opisu proizvoda navedenom na gkk-sibenika.fundus-sport.hr. Slika koja ilustrira proizvod na Internet stranici ne mora odgovarati stvarnom izgledu proizvoda te kupac ne može reklamirati ovaj segment.

Prodavatelj nije odgovoran za eventualna oštećenja i ostale obveze koje se nalaze u domeni dostavljača (tvrtka koja obavlja poslove dostave proizvoda).

Prema Zakonu o zaštiti potrošača, članku 72., svaki je potrošač u mogućnosti raskinuti ugovor sklopljen izvan poslovnih prostorija ili sklopljen na daljinu u roku od 14 dana.

Povrat ili zamjena robe je moguća u slučaju kada s naručenih artikala niste skidali originalne etikete i kada posjedujete originalne kutije u kojima su artikli isporučeni. Roba ne smije biti nošena, prana ili na bilo koji drugi način uništavana. Zamjena ili povrat personaliziranih artikala poput dresova s natpisom nije moguć, osim u iznimnim slučajevima.

Naručene artikle je moguće zamijeniti za isti artikl druge veličine ili drugi artikl (ili artikle) u roku 14 dana od zaprimanja paketa.

Također, ako želite, možemo Vam plaćena sredstva vratiti na Vaš tekući račun (kod povrata paketa priložiti kopiju kartice tekućeg računa). U slučaj kada je paket plaćen kreditnom karticom, povrat sredstava se odvija tako da se kartičarskoj kući šalje zahtjev za storniranje transakcije.

Kupci koji naručuju i plaćaju pouzećem dužni su robu prekontrolirati prilikom primitka. Ako isporučena roba nije odgovarajuća nisu dužni preuzeti robu.

Trošak dostave povrata artikla snosi kupac, dok trošak slanja zamjenskog artikla snosi Fundus-šport unutar Hrvatske, osim u iznimnim slučajevima.

Prije svakog povrata ili zamjene robe, molimo Vas da nas kontaktirate na fundus.sport14@gmail.com.

 

IZJAVA O PRIVATNOSTI:

Fundus-šport se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, tako da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Fundus-športa i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

 

ZAŠTITA AUTORSKIH PRAVA

Sva prava nakladnika i nositelja programa na snimljenom i tiskanom djelu su pridržana. Nakladnik je Fundus-šport d.o.o., a nositelj autorskih prava GKK Šibenka. Kupac se obvezuje da neće neovlašteno umnožavati, izvoditi, koristi za radio difuziju te prodavati proizvode prodavatelja niti bilo koji dio tih proizvoda.

 

OPĆENITO

Fundus-šport d.o.o. zadržava pravo na izmjenu ovih uvjeta i pravila. Sve promjene primijenit će se na korištenje gkk-sibenka.fundus-sport.hr stranica. Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih vlastitih podataka prilikom kupovine.

Usluge koje Vam pruža gkk-sibenka.fundus-sport.hr internetska trgovina ne uključuje troškove koje snosite koristeći računalnu opremu i usluge za pristup našim stranicama. Fundus-šport d.o.o. nije odgovoran za troškove telefona, internetskog prometa ili bilo koje druge troškove do kojih može doći.

Iako Vam Fundus-šport internetska trgovina nastoji pružiti najbolju moguću uslugu, ne možemo garantirati da će ponuđene usluge gkk-sibenka.fundus-sport.hr odgovarati Vašim potrebama.

Fundus-šport d.o.o. također ne može garantirati da će usluga biti bez pogrešaka. Ako dođe do pogreške, molimo Vas da je prijavite na e-mail info@sibenka.hr kako bismo je otklonili na najbrži mogući način.

Košarica0
Košarica je prazna!
Nastavite kupovati